-
| 88849076

باورهای غلط درمورد بیماری ام اس

——————————داروی موثری برای بیماری ام اس وجود ندارد——————————–

با اینکه می دانیم درمانی برای این بیماری وجود ندارد. با این حال دارو های موثری برای جلوگیری از پیشرفت و کاهش علایم بیماری وجود دارد. وقتی ام اس داری نباید بچه دار بشی!

تحقیقات نشان داده است که افرادی که با عارضه ام اس همراه هستند بچه هایی سالم و فعال دارند. این کودکان خوشحال و بدون مشکل هستند. بارداری و زایمان برای این افراد این امکان را دارد که دچار کمی مشکل در روند بیماری شوند اما… این ریسک خیلی کوچک است.
——————————————– هر ام اسی یک ویلچیر——————————————-

حدود ۷ نفر از هر ۱۰ ام اسی دچار عوارض خفیفی از مشکلات حرکتی می شوند. که برخی از آن ها ممکن است (دقت کن ممکن است) نیاز به وسایل کمک حرکتی نیاز پیدا کنند. اما اینکه بگویند هر ام اسی یک ویلچیر نیاز دارد. مزخرف است.

 

—————————داشتن یک عود (حمله) یعنی دیگه این دارو اثر نداره!—————————

هیچ کدوم از دارو ها و درمان های فعلی ۱۰۰٪ اثر گذار نیستند. اکثر این عود ها قرار نیست پاپیچ شما بشوند و اثرام اس پایان کار است.

در حقیقت طول زندگی یک ام اسی با بقیه فرقی ندارد. شما هم به همان بلاهایی می میرید که باقی مردم میمیرند. پس بجای نگرانی مراقب ماشین باشید.ات مخربی داشته باشند. اما خوب عود ممکن است باز هم سراغ شما بیاید. عوارض ام اس فقط فیزیکی است.

عوارض مضمن ام اس در صدمات شناختی به دسته ی کوچکی از بیماران ام اسی تاثیر می گذارد. اغلب ام اسی ها مشکلاتی در تمرکز یا بخاطر سپردن و ارتباط کردن را تجربه می کنند. ام اس در همه یه جوره!

ام اس در هر کس یکجور نیست. محدوده ی وسیعی از علایم و مشکلات وجود دارند که ممکن است بعضی حتی تا آخر عمر هم یکبار آن ها را تجربه نکنند. پس زیاام اس یک بیماری مسری است.

مطابق همه ی مطالعات موجود. دلیل بروز ام اس بخاطر مسایل متعددی است که دست به دست هم می دهند. و هیچ کدام به این معنی نیست که این بیماری مسری است. این عوامل به محیط زندگی ژنتیک و سیستم های خود ایمنی بدن مربوط اند.د به حرفای بعضیا گوش نکنید چون ممکنه برای شما اتفاق نیوفته! ام اسی ها باید از فعالیت زیاد پرهیز کنند.

جدای از اهمیت ورزش برای هر کسی. ورزش کردن برای ام اسی ها بسیار بسیار مهم است. در هر شرایطی از بیماری که دارند. درمان قطعی برای بیماری ام اس وجود دارد.

تا امروز هیچ درمانی برای بیماری ام اس وجود ندارد. نه قرص خاصی نه دارویی نه روش های عجیب و غریب. اما تمام هدف پزشکان این است کههیچ درد خاصی که مربوط به ام اس باشد نداریم.

درد یکی از شایع ترین عوارض بیماری ام اس است که بیش از نیمی از بیماران درد در جاهای مختلف بدن را اطلاع می دهند. بین ۱۰ تا ۲۰ درصد هم درد را مهم ترین مشکل خود می دانند. بیمار یک زندگی نرمال و بدون مشکل با مدیریت عوارض و مشکلاتش داشته باشد.

ام اس و طب سنتی

و اما این بیماری در طب سنتی تعریف ساده ای دارد و به همین دلیل درمان هم دارد و حتی می توان گفت درمان بسیارساده ای هم دارد.

ام اس سردی بروز کرده در مغز و اعصاب است و باید با گرمی آن را درمان کرد،البته این تعریف ساده به معنی این نیست که طول درمان ام اس مثل یک سرما خوردگی است ولی در طول ۴ تا ۶ ماه درمان با این روش های ساده پیشرفت های چشمگیری در بیماران مشاهده می شود:
ساده ترین روش های درمان مصرف گرمی ها و به خصوص مواد زیر است:

۱٫ انجیر؛ شبی هفت عدد انجیر خیس خورده دریک لیوان آب که هم آب هم انجیر خورده شود

۲٫ زیتون؛ هفت عدد زیتون صبح ناشتا و هفت عدد زیتون شب دو ساعت بعد از شام (زیتون شور غیر کارخانه ای)

۳٫ چرب کرد مواضعی که دچار ضعف حسی و حرکتی شده اند با روغن زیتون بودار

۴٫ پرهیز از بوهای سرد و بوهای صنعتی به همراه داشتن عطر گل محمدی و استشمام مداوم آن بسیار سودمند است

۵٫ استفاده از ملین ها و هضم کننده ها برای سالم نگه داشتن دستگاه گوارش

۶٫ پژوهش های انجام شده در امریکا نشان میدهد که هفته ای یک قاشق مربا خوری زعفران می تواند به درمان بیماری ام اس کمک زیادی کند این، دانشمندان موفق به کشف ماده‌ای در زعفران شده‌اند که در درمان بیماریها، بویژه درمان بیماری ام اس و تصلب شرایین موثر است.ماده درمانگر زعفران که کروسین نام دارد در حفاظت از سلولهای مغزی نقش دارد و مانع آسیب به سلولهای مغزی می‌شود که چربی تولید می کنند.چربی تولیدی در سلولهای مغز، همانند عایق و روکش در اطراف اعصاب مغز عمل می کند. در بیماری ام اس، به دلیل تورم سلولهای مغزی این عایق محافظتی از بین می رود.بر‌ اساس یافته‌های محققان، مصرف زعفران که حاوی کروسین است، می‌تواند تورم و فشار سلولی را که منجر به از بین رفتن عایق و تصلب شرائین در مغز می‌شود را تا حد زیادی در بیماران مبتلا به ام اس را کاهش دهد.نتایج این پژوهش که در نشریه ایمونولوژی امریکا به چاپ رسید، که امیدهای تازه ای را در جهت تولید داروهای جدید برای درمان بیماری ام اس به همراه داشته است.

۷٫ بر اساس مطالعات انجام شده توسط دانشمندان و متخصصان طب سنتی .سلامتی بیماران مبتلا به “ام اس” با گیاه جین سنگ .. قابل کاهش و درمان میباشد.ترکیبات شیمیایی: این گیاه دارای گلوکوزیدهای استروئیدی به نام پاناکیلون، یک ساپونین به نام پاناکسوزید یا پاناکسین، مواد صابونی، یک اسانس روغنی فرار به نام پاناسین و یک هورمون و ویتامین B و ویتامین D، ترکیبات استیلنی، استرول ها و سرانجام یک گلوکوزید به نام جینسینگ می باشد. علاوه بر این جینسنگ سرشار از ویتامین‌های A ،  B6 و فلز روی است. که این گیاه در درمان و کاهش بیماری ام اس کمک شایانی میکند..

۸٫ روزی یک مشت در روز گیاه خرفه در درمان ام اس: یکی دیگر از این درمان ها “گیاه خرفه” است. این گیاه به دلیل داشتن منیزیم به تنهایی بیماری MS را درمان می کند. چون مقدار منیزیم آن بسیار بالا است که ۳۷۵ میلی گرم منیزیم دارد ، این کمپلکس های ایمنی دستگاه ایمنی بدن را تحریک کرده تا به بدن حمله کند که منجر به آسیب رساندن به بافت ها می شود.
۹٫ یکی از گیاهان برای درمان “ام اس” که تا ۹۰ درصد بهبودی را ایجاد کرده است، یک مشت در روز گیاه گزنه می باشد.خوردن گیاه خشک گزنه میتواند در درمان ام اس بسیار موثر باشد و هروز یک قاشق چایخوری در اب میوه بریزید و میل کنید.. ، و همچنین استفاده روزانه مبتلايان به ام . اس از گياه شاهدانه موجب كاهش لرزش هاي ناشي از اين بيماري مي شود و اثرات درماني نسبتا مفيدي دارد به بيماران توصيه میکنم كه اين گياه را بو نداده با آب مخلوط كرده و مصرف كنند شاهدانه مي تواند در كاهش لرزش های ناشی از این بیماری بسیار موثر باشد .

۱۰٫ بیماری ام اس با کندر قابل درمان است، براساس آخرین تحقیقات انجام شده برروی گیاه کندر مشخص شد که روزی ۵ عدد از این گیاه قابلیت درمان بیماری ناعلاج ام اس را دارد.هم اکنون درآلمان از این دارو برای درمان بیماری ام اس و همچنین درمان سرطان مغزو جلو گیری از خونریزی روده استفاده می کنند،با توجه به اینکه عوارض التهابی در سلول های مغز علت اصلی بیماری ام اس شناخته شد به گونه ای که باعث خونریزی و التهاب در مغز بیماران میشود، به همین دلیل از گیاه کندر برای مهار پروستو گرانیت ها لونکوترین التهابات مغز استفاده شود که به درمان بیماری ام اس کمک زیادی میکند،همانطور که میدانیم هم اکنون بیماران ام اس با داروهای اینترفرون درمان می شوند که به خاطر هزینه های سنگین آن بسیاری از بیماران در رنج هستند بنابراین میتوانیم از گیاه کندر درقالب کپسول در این بیماران استفاده شود.

۱۱٫ گیاه‌درمانی در بیماری ام اس ..*یکی از میوه هایی موثر که در این زمینه توانسته درمان کننده خوبی باشد آناناس است. این میوه به خاطر داشتن آنزیم های پانکرناتین ملامین، مولکول های پروتئین را شکسته ونشان میدهد این آنزیم ها علاوه برخاصیت ضدالتهابی ، به کاهش میزان کمپلکس های ایمنی در گردش خون کمک می کند.بالا بودن میزان این کمپلکس ها در گردش خون در بیماریهای خودایمنی چون MS دیده میشود. آناناس با توجه به این آنزیم مانع این حمله میشود.

راهکارهای تخفیف برخی علائم ام اس

داشتن استراحت کافی.خستگی یک علامت شایع ام.اس. است و استراحت کردن ممکن است کمک کند احساس خستگی کمتری بکنید.
اگر ام.اس. خفیف تا متوسط داشته باشید ورزشهای اروبیک منظم ممکن است مقداری کمکتان کند.فواید ورزش شامل بهبود قدرت،توان عضلانی،تعادل، هماهنگی،و بهبود افسردگی می باشد.شنا یک انتخاب خوب برای بیماران ام.اس. است که باگرما اذیت می شوند.
مراقب گرما باشید.گرمای زیاد می تواند ضعف عضلانی شدید ایجاد کند،گرچه برخی بیماران ام.اس. بوسیله گرما اذیت نمی شوند و ممکن است از حمام گرم و دوش لذت ببرند. قبل از تماس با گرمای زیاد، تا وقتی نمی دانید که چگونه واکنش خواهید داد،بسیار مراقب خود باشید.وارد وان داغ یا سونا نشوید مگر کسی نزدیک شما باشد که در صورت نیاز شما را بیرون بکشد.اگر متوجه بدتر شدن علائم و نشانه ها بر اثر گرما شدید،تنها چند ساعت خنک شدن شما را به حالت طبیعی بر می گرداند.
خنک سازی.بسیاری بیماران ام.اس. بدتر شدن علائم را با گرما تجربه می کنند.اگر شما در یک منطقه گرم و مرطوب زندگی می کنید،به داشتن تهویه هوا در خانه تان توجه کنید.حمام نیم گرم یا خنک نیز ممکن است کمی تسکین ایجاد کند.
خوردن غذای متعادل.خوردن غذای سالم و دریافت مقادیر توصیه شدهً ویتامینها در روز به تقویت سیستم ایمنی شما کمک می کند.

چه ورزشهایی برای بیماران ام اس مفید است؟

چه توصیه های ورزشی ای می توان به بیماران مبتلا به ام اس کرد؟

تمرین ها باید به گونه ای باشد که باعث بهبود عملکرد فرد در زندگی شود.
انجام ورزش های آبی باید در اولویت قرار گیرد.
حتما بین برنامه ورزشی زمان استراحت در نظر گرفته شود.
بیماران باید از خستگی بعد از ورزش آگاهی داشته باشند و فکر نکنند بروز خستگی به دلیل عود بیماری است.
در صورت بروز هرگونه اختلال بینایی هنگام ورزش، بلافاصله از ادامه فعالیت خودداری کنند.
به اندازه کافی مایعات بنوشند.
با توجه به اینکه حافظه کوتاه مدت مبتلایان در اثر ابتلا به بیماری دچار اختلال می شود، حتما برنامه ورزشی باید جلوی دیدشان باشد.

ورزش‌های آبی، کششی و تعادلی

به عقیده دانشمندان و محققان انجام هرگونه فعالیت‌ ورزشی برای بیماران مبتلا به ‌ام‌اس بسیار مفید است و موجب کاهش خستگی، گرفتگی عضلانی، ضعف عضلانی و محدودیت‌های حرکتی و افزایش نیروی عضلانی و کیفیت زندگی می‌شود. البته شکل‌های متفاوتی از فعالیت‌های ورزشی از قبیل ورزش‌های آبی، کششی، تمرینات تعادلی، تای‌چی، یوگا و پیلاتس وجود دارد که بیماران ‌ام‌اس می‌توانند آن را انجام دهند که این حرکات می‌تواند روی قدرت یا سیستم قلبی- تنفسی بیماران تاثیرگذار باشد.

توصیه‌های غذایی

  • چربی‌های محدود باچربی‌های Omega3, Omega6
  • میوه‌ها و سبزیهای تازه و تمیزو سبزیهای دارای برگ سبز پررنگ
  • جوانه دانه‌ها خصوصا دانه یونجه که باید موقع شروع به جوانه زدن میل شوند.
  • مایعات: آب تازه و تصفیه شده ۲ لیتر (۸ لیوان) در روز ، سایر چای‌های گیاهی به جای چای معمولی و آبمیوه رقیق شده.

 ایران، رتبه اول ابتلا به ام اس در خاورمیانه

دکترصحرائیان آخرین آمار ابتلا به ام اس در کشور را حدود ۷۰هزار نفر اعلام کرد و گفت: در استان تهران و در سال ۲۰۰۸، رقم ابتلا به بیماری ۵۰ نفر در هر ۱۰۰هزار نفر بود. در سال ۲۰۱۱ این آمار به ۷۳ مورد، در سال ۲۰۱۴ به ۱۰۱ مورد و در سال ۲۰۱۵ به ۱۱۵ نفر در هر ۱۰۰هزار نفر رسید. به گفته صحرائیان، طبق آخرین آمارهای به ثبت رسیده استان اصفهان بیشترین و سیستان و بلوچستان کمترین مبتلایان به ام اس را به خود اختصاص داده اند .

به گزارش خبر گذاری ایسنا

آمار بیماری ام اس

بنیاد مولتیپل اسکلروزیس تخمین می زند که بیش از۰۰۰ ۴۰۰ نفر در ایالات متحده و حدود ۲٫۵ میلیون نفر در سراسر جهان مبتلا به بیماری ام اس هستند .حدود ۲۰۰ مورد جدید در هر هفته در ایالات متحده تشخیص داده میشود. بیشتر افراد مبتلا به ام اس به دور از خط استوا هستند. بروز ام اس در آب و هوای سرد بیشتر است.. مردم اروپای شمالی تبار دارای بالاترین خطر ابتلا به MS را دارند .کمترین خطر به نظر می رسد در میان بومیان آمریکایی، آفریقایی و آسیایی باشد

به طور تقریبی ۱۰۰,۰۰۰ نفر مبتلا به ام اس در کانادا زندگی میکنند که این آمار دارای بالاترین میزان ام اس را در جهان دارد .ام اس اغلب در جوانان ۱۵ تا ۴۰ ساله دیده میشود.

حملات ام اس

در افراد مبتلا به ام اس ، سیستم ایمنی بدن به بافت اطراف فیبر های عصبی در مغز،طناب نخاعی و اعصاب بینایی حمله میکند.

این پوشش  از یک ماده ی چربی به نام میلین ساخته شده است .میلین ، اطراف اعصاب کمک میکند تا سیگنال های الکتریکی که ارسال آن ها کنترل حرکات، گفتارو … به سرعت و راحتی ارسال شوند.

وقتی میلین تخریب شده باشد، پیام های عصبی به درستی منتقل نمیشوند.

علائم بیماری ام اس

نشانه های بیماری ام اس ممکن است یک یا چند و یا دارای دامنه ای از ملایم تا شدید در مدت زمان مختلف باشد..این علائم عبارتند از اختلالات بینایی (انحرافات رنگ،ازدست دادن بینایی در یک چشم،تاری، چشم درد)،ضعف اندام(از دست دادن هماهنگی و تعادل)،اسپاسم عضلانی،خستگی و بی حسی ، از دست دادن حس،از دست دادن تکلم ،سرگیجه ،اختلالات در عملکرد روده و در دفع ادرار،از دست دادن قدرت حافظه،افسردگی(پارانویا: خنده و گریه ی غیر قابل کنترل).

بیماری ام اس چیست؟

بیماری ام اس یا مولتیپل اسکلروز یک بیماری خودایمنی است که در آن سیستم ایمنی بدن شروع به آسیب رساندن به لایه ای محافظ به نام میلین می کند و این کار باعث می شود انتقال پیام توسط این اعصاب مختل شده و مغز قدرت کنترلی خود بر بدن را از دست دهد.

فلسفه وجودی

ما برآنیم تا با بالا بردن دانش افراد در مورد بیماری ام اس و مبتلایان آن، و با جمع آوری حمایت های مادی و معنوی دست به کاری بزرگ زده و اقدام به ساخت مجتمع جامع درمان، بازتوانی و خدمات ویژه بیماری ام اس نمائیم.

ارتباط با ما

آدرس: تهران، خیابان مطهری، روبروی سرافراز، پلاک 318، طبقه دوم
تلفن: 88849076
فکس: 88832484
ایمیل: baranyas@yasco.org
کلیه حقوق سایت متعلق به باران یاس میباشد. -